Mikä on LEI-search?

Tarvitsetko Legal Entity Identifierin? Tässä tapauksessa LEI Search saattaa olla paras ratkaisu sinulle!


Mikä on LEI-search?

LEI-search.info tarjoaa kaikki tärkeimmät tiedot, kun kyseessä on Legal Entity Identifier- tarjoajat. Potentiaaliset asiakkaat voivat löytää helposti sopivimman LEI-koodin tarjoajan, joka perustuu LEI-koodin hintaan, LEI-koodin keskimääräiseen prosessointiaikaan, maksutapoihin tai verkkosivun kieleen. Legal Entity Identifierin taulukkoa voi lajitella rekisteröintihinnan, uusimishinnan tai keskimääräisen prosessointiajan mukaan.

LEI-search.info on kerännyt arvokasta tietoa LEI tarjoajista ja tuo sen esiin ihmisille, joka ovat kiinnostuneet LEI-koodista käyttämisen helpottamiseksi. LEI search säästää sinulta aikaa ja rahaa!

Vieraile LEI-Search.info sivustolla ja etsi oikea Legal Entity Identifier provider!

Miten LEI-search toimii?

LEI PROVIDERS

LEI-search.info “LEI providers” palsta sivulla vie käyttäjän (painettaessa) Legal Entity Identifier providerin taulukkoon, josta näkee helposti kaikki LEI-koodin tarjoajat, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Käyttäjien tulee valita maa, josta he haluavat saada LEI-koodin. Tämän jälkeen LEI-tarjoajien taulukko täyttyy kaikista LEI-koodin tarjoajista valitussa maassa.

Ensimmäinen sarake Legal Entity Identifier providerien taulukossa näyttää LEI-tarjoajan yrityksen nimen. Painamalla yrityksen nimeä, pääset automaattisesti tarjoajan verkkosivulle. Seuraava sarake näyttää verkkosivujen kielet.

Kolmas sarake on ensimmäinen lajiteltava kategoria ja se näyttää keskimääräisen prosessointiajan. Klikkaamalla tätä kategoriaa, saat tulokset hitaimmasta nopeimpaan tai toisin päin. Nopea prosessointiaika tarkoittaa sitä, että saat LEI-koodisi alle 24 tunnin sisällä. Keskimääräinen aika on 24-48 tunnin välillä ja hidas tarkoittaa enemmän kuin 48 tuntia.

Sarakkeet 4-7 näyttävät Legal Entity Identifierien hinnat jokaisen yrityksen kohdalla. On tärkeää ottaa huomioon, että hinnat ovat ilman ALV. Klikkaamalla haluttua kategoriaa, voit nähdä matalahintaisimmat tai kaikista kalleimmat LEI-tarjoajat. Viimeinen sarake taulukossa näyttää maksutavat, joita tarjoajat käyttävät.

LEGAL ENTITY IDENTIFIER OHJEET ja FAQ

LEI-search.info “Ohjeet” palsta näyttää vinkkejä Legal Entity Identifier providerin valitsemiseen. Jos et ole ennen ostanut LEI-koodia, etkä tiedä siitä kovinkaan paljoa, on paljon huomioitavaa sellaista valitessa. Jos sinulla on huolia LEI-koodista, älä epäröi ottaa yhteyttä LEI Searchiin. Yhteystiedot löytyvät valikosta ”Ota yhteyttä.”

FAQ tarkoittaa usein kysytyt kysymykset. Täältä löydät yleisimmät kysymykset LEI-koodia koskien. Kannattaa käydä läpi nämä kysymykset, koska saatat löytää vastauksen ongelmaasi!

LEI LOOKUP

LEI-Search.info tarjoaa myös LEI search- toiminnon (tai LEI Lookup function), jolla voit etsiä yrityksiä, joilla on aktiivinen LEI-koodi tai tarkistaaksesi LEI-koodin kelvollisuuden.

Saadaksesi tuloksia, sinun täytyy valita kelvollinen LEI-koodi tai yrityksen nimi LEI lookup hakupalkissa. Kun olet löytänyt yrityksen nimen, voit katsoa lisätietoja yrityksestä painamalla sen nimeä. Siellä voit nähdä tietoja, kuten LEI-koodin kelvollisuuden, osoitteen, rekisteröintitiedot ja paljon muuta.