LEI Rekisteri ja RapidLEI ilmoittavat virallisesta kumppanuudestaan

Oikeushenkilötunnuksen (LEI) saatavuuden yksinkertaistaminen organisaatioille ympäri maailman.

Lontoo, Iso-Britannia ja Tallinna, Viro. Tänään tammikuun 10. päivänä 2019 – LEI Rekisteri, oikeushenkilötunnuksien (LEI-tunnukset) tarjoamisen ja hallinnoinnin johtaja sekä RapidLEI, täysin valtuutettu LEI-tunnusten myöntäjä, joka erikoistuu LEI-tunnusten myöntämisprosessin automatisoimiseen, ilmoittivat kumppanuudestaan. LEI Rekisteri tarjoaa RapidLEIn myöntämiä LEI-tunnuksia tehdäkseen LEI-tunnusten rekisteröinnistä nopeampaa ja täsmällisempää kansainvälisille asiakkailleen.

Toisin kuin mikään muu kansainvälinen yritystunniste, on LEI-tunnus G20:n tukema ja siitä syystä sillä on tarvittavaa liikevoimaa ja tukea ylittääkseen kaikki maailmanlaajuisen käyttöönoton mukanaan tuomat esteet ja tehdäkseen sen parhaiden käytäntöjen ja säännösten mukaisesti.

Vuonna 2018 perustettu LEI Rekisteri ja vuonna 2018 perustettu RapidLEI jakavat yhteisen tavoitteen, joka on tuoda LEI-tunnukset helpommin organisaatioiden saataville kaikkialla maailmassa sekä kehittää ja edistää uusien teknologioiden käyttötapauksia, joissa LEI-tunnukset täyttävät “yksittäisen varmistettavan yritystunnisteen” tehtävän. Kaksi suhteellisen uutta yritystä LEI-tunnusten maailmassa ovat yhtä mieltä siitä, että automaatioteknologian ja erinomaisen asiakaspalvelun yhdistelmä on välttämätöntä, jotta pystytään paremmin palvelemaan olemassa olevia LEI-markkinoita ja varmistamaan se, että LEI ulottuu uusien teknologioiden käyttötapauksiin.

LEI Rekisteri on virallinen rekisteröintitaho, joka on edustettuna 25 maassa ja on hankkinut itselleen merkittävän osuuden LEI-tunnusten toimeenpano- ja välitysmarkkinoilla. RapidLEI on hiljattain valtuutettu LEI-tunnusten myöntäjä tai LOU (paikallinen toimintayksikkö) ja lanseerauksensa jälkeen kesäkuussa 2018 on kokenut suurimman kasvun LEI-tunnusten jakelumarkkinoilla ohittaen olemassa olevat LEI-tunnusten myöntäjät 600 %:n asiakaskunnan kasvulla edellisestä neljänneksestä.

Nämä kaksi yhtiötä ovat tehneet yhteistyötä suurella menestyksellä RapidLEIn lanseerauksen jälkeen. LEI Rekisteri rekisteröi tällä hetkellä lähes 1 000 LEI-tunnusta kuukaudessa ja RapidLEI on ainoa LEI-tunnusten myöntäjä, joka kykenee vahvistamaan LEI-hakemuksen minuuteissa. RapidLEIn automaatioteknologia varmistaa myös LEI-tunnusten suuremman tarkkuustason.

Toomas Pavelson, LEI Rekisterin toimitusjohtaja kertoi molempien osapuolten jakavan saman vision. “Haluamme tehdä LEI-tunnusten hakemisesta helpompaa. Yksinkertainen hakulomake, tietojen automaattinen täyttö, valikoima eri maksutapoja, digitaalinen allekirjoitus ja automaattinen tietojen paikkansapitävyystarkistus – kaiken tämän on tarkoitus tehdä prosessi kivuttomaksi ja minuuteissa viimeisteltäväksi. Tämä laskee hakijalle kohdistuvia kustannuksia ja tekee LEI-tunnuksista helpommin saatavilla olevia.”

Paul Tourret, RapidLEIn yrityskehitysjohtaja kertoi, että “RapidLEIn perustajilla on pitkä historia kaupallisten identiteettimarkkinoiden sekoittamisessa sekä automaation että asiakaspalvelun keinoin, joiden avulla tarjotaan parempi saatavuus, nopeus ja kokemus. Tämä nähtiin 2000-luvulla SSL-sertifikaattien tarjoajien, kuten GlobalSignin ja GeoTrust Europen perustamisten myötä ja nyt näemme samanlaisen mahdollisuuden tehdä LEI-tunnuksista yhtä kaikkialla läsnä olevia kuin SSL:kin. Maailmanluokan kumppaneiden, kuten LEI Rekisterin, kanssa työskentelemällä pääsemme toteuttamaan yhteisiä tavoitteitamme ja odotamme innolla pitkää ja hedelmällistä kumppanuutta LEI Rekisteri -asiakkaiden eduksi.”

LEI-tunnukset ovat saatavilla LEI Rekisteriltä osoitteessa www.leitunnus.fi.