REILUN PALVELUN PERIAATTEET

Reilun palvelun periaatteet

1. LEI-tunnuksen hakemista varten on täytettävä hakemus LEI Register OÜ:n määräämässä muodossa, vahvistaa hakemus ja maksaa palvelusta.
2. Hakemuksen tehdessään hakija hyväksyy LEI Register OÜ:n ehdot ja antaa valtuuden LEI-tunnuksen rekisteröintiin asiakkaan puolesta. Hakija vahvistaa, että hänellä on täysi oikeus hakea LEI:tä oikeushenkilön puolesta.
3. Kun hakija on maksanut palvelusta, LEI Register OÜ käynnistää LEI-tunnuksen rekisteröintiprosessin.
4. Kun asiakas on tehnyt hakemuksen ja maksanut, hänelle lähetetään 48 tunnin kuluessa lasku ja LEI-tunnus.

5. Jos asiakkaan antamissa tiedoissa ilmenee puutteita, LEI Register OÜ ottaa tähän yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
6. Kun hakemus on vahvistettu ja maksu suoritettu, osto katsotaan loppuun suoritetuksi, eikä tapahtumaa voi enää perua.
7. LEI Register OÜ pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä LEI-tunnuksen tilaamisesta ja/tai LEI-tunnuksen uusimisesta ja kieltäytyessään palauttaa asiakkaan etukäteen maksaman summan kokonaisuudessaan.
8. Sovellettava lainsäädäntö
Tämä sopimus ja mahdolliset riidat tai vaatimukset (mukaan lukien sopimukseen liittymättömät riidat tai vaatimukset), jotka johtuvat siitä tai liittyvät siihen tai sen asiasisältöön tai muodostumiseen tullaan hallinnoimaan ja tulkitsemaan Englannin ja Walesin lainsäädännön mukaisesti.
9. Toimivalta
Jokainen osapuoli on peruuttamattomasti yhtä mieltä siitä, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista tämän sopimuksen tai sen asiasisällön tai sen muodostumisen perusteella tai siihen liittyen syntyneet riidat tai vaatimukset (mukaan lukien sopimukseen liittymättömät riidat tai vaatimukset).

Hinnat ja maksaminen:

1. LEI-tunnuksen hinnat yrityksesi haluamaksi ajanjaksoksi on ilmaistu alasivulla HINNASTO.
2. LEI Register OÜ ei peri asiakkaalta LEI-tunnuksen hakemisesta erillistä käsittelymaksua.
3. Maksu LEI-tunnuksesta tapahtuu tilisiirtona, pankkilinkin kautta tai luottokortilla (VISA, MASTERCARD).
4. Valuuttana hyväksytään ainoastaan EUROT.