Miten saada LEI-tunnus Suomessa?

Kuten nimestä käy ilmi, oikeushenkilötunnus (Legal Entity Identifier, LEI) vaaditaan kaikilta oikeushenkilöiltä, jotka suorittavat säännöllisesti rahoitustapahtumia. LEI-tunnuksen hankkiminen on yksinkertaista, kun valitaan sopiva rekisteröintipalvelujen tarjoaja ja täytetään hakemus. Tämän jälkeen palveluntarjoaja validoi tietosi ja antaa sinulle LEI-numeron.

Miten saada LEI-numero?  

Oikeushenkilötunnuksen (LEI) rekisteröinti on yksinkertainen prosessi. Se koostuu sopivan palveluntarjoajan valitsemisesta ja hakemuslomakkeen täyttämisestä. Tämän jälkeen palveluntarjoaja tarkistaa antamasi tiedot ja ilmoittaa sinulle LEI-numeron/koodin.


Kuka myöntää LEI-numerot?

Paikalliset palveluntarjoajat vastaavat LEI-tunnusten myöntämisestä. Seuraavaksi Global Legal Entity Foundation (GLEIF) otti käyttöön rekisteröintiagentit. Rekisteröintivirkailija toimii yhteistyössä LOU:iden kanssa ja auttaa sinua LEI-tunnuksen saamisessa.

RA:n menestys riippuu sen kyvystä yksinkertaistaa LEI-tunnuksen rekisteröinti- ja uusimisprosessia.

LEI-tunnuksen myöntämisestä ja ylläpidosta perittävät maksut ovat täysin LOU:n tai RA:n vastuulla. 

LEI Rekisteri on virallinen RA. Olemme onnistuneet luomaan uskollisen asiakaskunnan tekemällä LEI-rekisteröintiprosessista yksinkertaisen, automatisoidun, nopean ja edullisen. LEI Rekisteri on onnistunut säilyttämään markkinoiden alhaisimmat hinnat. Kaikki tämä samalla, kun pidämme yllä 7 päivää viikossa toimivaa asiakastukea paikallisilla kielillä ympäri maailmaa.

REKISTERÖI LEISI NYT


LEI-tunnuksen rekisteröintiprosessi

1. Aloita täyttämällä hakemuslomake. LEI-rekisteri on luonut erittäin tehokkaan järjestelmän, jossa yritystiedot täytetään automaattisesti. Hakemuksen täyttämiseen ei pitäisi kulua yli 2 minuuttia.

2. Liitä tarvittaessa mukaan lisäasiakirjoja. Tämä on tarpeen vain, jos nimeäsi ei ole merkitty paikalliseen kaupparekisteriin tai jos sinun on todistettava suhteesi emoyhtiöön. 

3. LEI-rekisterillä on alennuksia saatavilla monivuotisille rekisteröinneille ja automaattisille uusinnoille.

4. Valitse maksuvaihtoehto

5. Saat vahvistuksen LEI-koodistasi muutaman tunnin kuluessa. Seuraa tilaustasi täällä.


Miten LEI Rekisterin hinnat ovat niin edullisia?  

LEI-Register on virallinen rekisteröintiagentti – olemme auttaneet oikeushenkilöitä hakemaan uusia LEI-koodeja tai siirtämään ja uusimaan olemassa olevia LEI-koodeja vuoden 2018 alusta lähtien. Olemme menestyksekkäästi pyrkineet tekemään LEI-rekisteröintiprosessista yksinkertaisen, automatisoidun, nopean ja edullisen. Me LEI-rekisterissä pidämme voittomarginaalimme alhaisina ja uskomme pitkäaikaisten liikesuhteiden rakentamiseen.

LEI Rekisteri on rakentanut uskollisen asiakaskunnan tarjoamalla markkinoiden alhaisimmat hinnat ja pitämällä samalla aktiivista 7 päivää viikossa tapahtuvaa asiakastukea paikallisella kielellä 35 maassa.  

Validoimme rekisteröintitietosi yhteistyössä GLEIF-akkreditoidun kumppanimme LOU RapidLEI:n (Ubisecure Oy) kanssa.

REKISTERÖI LEISI NYT