LEI-TUNNUKSEN UUSIMINEN

 

 

LEI-tunnuksen uusiminen on helppoa. Täytä kaikki lomakkeet yllä olevassa LEI-hakulomakkeessa.

LEI-tunnuksen hakeminen vie vain muutaman minuutin.
65€ 65€
/
1 vuosi 1 vuosi
65 € / vuosi 65 € / vuosi
165€ 165€
/
3 vuotta 3 vuotta
55 € / vuosi 55 € / vuosi
245€ 245€
/
5 vuotta 5 vuotta
49 € / vuosi 49 € / vuosi
Phone

Virallinen osoite* Huomautus – jos emo- ja tytäryhtiön välisen suhteen alkamispäivä on tilikauden päättymisen jälkeen, palaa kysymykseen ”Konsolidoiko emoyritys tilinpäätöksen/vuosikertomuksen?” ja merkitse vastaukseksi ”Ei”.

* Huomautus – jos emo- ja tytäryhtiön välisen suhteen alkamispäivä on tilikauden päättymisen jälkeen, palaa kysymykseen ”Konsolidoiko emoyritys tilinpäätöksen/vuosikertomuksen?” ja merkitse vastaukseksi ”Ei”.

Paytrail - LEI-tunnuksen hakeminen
VISA - LEI-tunnuksen hakeminen
Mastercard - LEI-tunnuksen hakeminen


Miten LEI-tunnus uusitaan?

LEI-tunnuksen uusiminen on helppoa:

  1. Kirjoita LEI-tunnuksesi tai yrityksesi nimi hakemukseen.
  2. Hakemuslomake täytetään automaattisesti GLEIF-tietokannan senhetkisillä tiedoilla. Tietoja voi tarvittaessa muuttaa.
  3. Lähetä hakemus.
  4. Uusimme LEI-tunnuksesi.

LEI-tunnuksen uusiminen

LEI-tunnus on uusittava vuosittain. Uusiminen tarkoittaa, että vaikkapa 2.1.2018 myönnetty tunnus on uusittava 2.1.2019 mennessä. Jos näin ei tehdä, LEI muuttuu passiiviseksi uusimiseen saakka. Uusimista tarvitaan maailmanlaajuisen LEI-rekisterin ajantasaisuuden varmistamiseksi.


Mitä eroa LEI-tunnuksen siirtämisellä ja uusimisella on?

LEI:n uusiminen tarkoittaa oikeushenkilön rekisteröintitietojen päivittämistä LEI-rekisterissä. Yhteisön tiedot on päivitettävä vähintään kerran vuodessa.

LEI-tunnuksen siirtäminen tarkoittaa LEI-tunnuksen siirtämistä palveluntarjoajalta toiselle. LEI-tunnuksen siirrettävyyden tarkoituksena on antaa asiakkaalle mahdollisuus valita palveluntarjoaja. Jos asiakas ei ole tyytyväinen maksuihin, palveluun tai tietojen laatuun, LEI-tunnus voidaan siirtää toiselle LEI-tunnuksia myöntävälle palveluntarjoajalle (paikallinen rekisterinpitäjä). LEI-tunnus ei muutu siirron yhteydessä vaan kyseessä on hallinnollinen toimenpide, joka ei näy asiakkaalle. Kaikki LEI-tunnukset ovat voimassa kaikissa maissa. Sijoituspalvelujen tarjoajat eivät pysty erottamaan LEI-tunnuksia toisistaan tunnuksen myöntäneen tahon perusteella.


Tunnuksen uusiminen useammaksi vuodeksi

LEI-tunnuksen uusiminen vuosittain voi olla hankalaa.

Siksi LEI Rekisteri tarjoaa automaattisen LEI-tunnuksen uusimispalvelun yhdeksi, kolmeksi tai viideksi vuodeksi kerrallaan. Saat ilmoituksen LEI Rekisteriltä kuukautta ennen uusimisajankohtaa valitsemastasi uusimisen kestosta riippumatta.

Jos LEI-tunnus uusitaan useammaksi vuodeksi, LEI Rekisteri vastaa tietojen päivittämisestä YTJ tietojen perusteella ennen uusimista ja uusii LEI-tunnuksen vuosittain. Haluamme pitää LEI-tietosi ajantasaisina ja varmistaa niiden paikkansapitävyyden.


LEI-tunnukseni on vanhentunut – voiko sen uusia vai täytyykö minun hakea uusi LEI-tunnus?

Ei, et voi hakea uutta LEI-tunnusta vaan vanhentunut LEI-tunnus on uusittava. LEI-tunnus on aina yrityskohtainen eikä sitä voi muuttaa. LEI on ainutlaatuinen tunniste, ja jokaisella yrityksellä voi olla vain yksi LEI.


Mistä voin tarkistaa LEI-tunnukseni uusimisajankohdan?

Voit tarkistaa LEI-tunnuksesi seuraavan uusimisajankohdan sivustoltamme tai GLEIF:n (Global Legal Entity Identifier Foundation) tietokannasta.


En tarvitse enää LEI-koodia? Mitä minun on tehtävä?

Suosittelemme aina LEI-tunnuksen säilyttämistä aktiivisena. Jos olet kuitenkin varma, että et enää tarvitset tunnusta, voit jättää uusimismaksun maksamatta ja LEI poistuu käytöstä. Mitään muuta ei tarvitse tehdä.


LEI-tunnukseni voimassaoloaika on päättynyt. Täytyykö minun maksaa maksu LEI:n uusimista tai uuden LEI-tunnuksen saamista varten?

Käsittelemme vanhentuneita LEI-tunnuksia oikein - maksat vain uusimisen eikä sinun tarvitse maksaa uudesta LEI-tunnuksesta. Hinnoittelumme on läpinäkyvää – näet hinnat täältä!

LEI:
LEI-tunnuksen seuraava uusimispäivämäärä:
LEI-koodia hallinnoi tällä hetkellä [current_lou]. Voit kuitenkin siirtää sen yhteistyökumppanillemme Ubisecure Oy:lle (RapidLEI).
LEI-tunnus on vanhentunut, ja sinun on suoritettava tunnuksesi vuosittainen uusiminen siirtoprosessin yhteydessä.
LEI-numeroasi hallinnoi tällä hetkellä [current_lou]. Olet siirtämässä LEI-numerosi LEI-rekisterin hallintaan. Suorittaaksesi prosessin, meidän on siirrettävä LEI-numerosi kumppanillemme LOU, RapidLEI:lle. RapidLEI on GLEIF:n hyväksymä LEI-numeroiden myöntäjä. Valitse alta tavallinen siirto (LEI-numeroa ei uusita) tai siirto sekä LEI-numeron uusiminen.

Mitä eroa on LEI-tunnuksen siirrolla ja LEI-tunnuksen uusimisella?LEI-tunnuksen uusiminen on vuotuinen rekisteröintitietojen päivitys oikeushenkilöön liittyen GLEIF-tietokannassa. Oikeushenkilöön liittyvät tiedot on päivitettävä vähintään kerran vuodessa.

LEI-tunnuksen siirto tarkoittaa LEI-koodin siirtämistä toiselta palveluntarjoajalta toiselle. LEI-tunnus on siirrettävissä, jotta asiakkaalle voidaan tarjota valinnanvapaus palveluntarjoajien välillä. Jos asiakas ei ole tyytyväinen maksuihin, palveluun tai tietojen laatuun, voi se siirtää LEI-tunnuksen eri LEI-myöntäjälle (LOU). LEI-numero ei muutu siirtoprosessissa. Se on taustaprosessi, joka ei ole näkyvissä loppuasiakkaille. Kaikki LEI-koodit ovat voimassa kaikilla lainkäyttöalueilla. Sijoituspalvelujen tarjoajat eivät pysty erottamaan LEI-numeroita LOUn mukaan.

LEI-rekisteri tarjoaa siirtopalvelun yhdessä LEI-uudistamisen kanssa varmistaakseen korkeimman tietojen tarkkuuden tason.
Jatkaakseesi uusimista, meidän on siirrettävä LEI-numerosi, joten jatka uusimista käyttämällä LEI-numeron siirtolomaketta.
"Hyvä asiakas, LEI-numeroasi hallinnoi tällä hetkellä kumppanimme, LOU RapidLEI, mutta ei meidän, rekisteriedustajan hallinnassa. Arvostamme kiinnostustasi palveluamme kohtaan, mutta valitettavasti emme tue tällä hetkellä yksikköäsi. Uusi LEI-numerosi ottamalla suoraan yhteyttä RapidLEI:in lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai etsi paikallinen kumppanisi vierailemalla heidän kumppanisivustollaan. Kiitos ymmärryksestäsi! LEI-rekisteröintitukitiimi
Hyvä asiakas, Sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus LEI-koodille [lei]. Sopimus on voimassa [paid_until] saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme vuotuisista LEI-tunnuksesi uusimisista [paid_until]. Voit tarkistaa LEI-tietosi täältä: [leicert_link] Jos haluat päivittää LEI-tietojasi tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [site_email].
Hyväksytkö siirron ja LEI-numeron uusimisen samalla hakemuksella?
Olet täyttämässä LEI-numeron siirtohakemusta. Lopullisena varmistuksena meidän on varmistettava, että tarkoituksesi on siirtää LEI-numero ilman tietojen uusimista. Haluatko edelleen uusia ja siirtää LEI-numerosi?