LEI Register julkaisi ilmaisen Legal Entity Identifier-tarjouksen ja esitteli uuden LEI tilauspalvelun – FastLEI

FastLEI

Suuressa LEI teollisuuden murroksessa, organisaatiota pystyvät ylläpitämään suurempaa LEI-datan tarkkuutta tilaamalla kuukausittaisen LEI-palvelun, johon sisältyy tarjous ensimmäisen ilmaisen LEI:n luomiseen.

Tallinna, Viro. Toukokuu 7, 2019 – LEI Register, johtava Legal Entity Identifierien (LEI:n), säännöstelijä ja hallitsija ilmoitti tänään julkaisevansa uuden Legal Entity Identifier FastLEI palvelun, joka tuo tilaukseen perustuvan mallin hyödyt organisaatioille, jotka käyttävät LEI:tä. Ensimmäistä kertaa saatavilla LEI-teollisuudelle, tilauksen edut ja niihin kuuluva ensimmäinen ilmainen LEI:n, automaattiset datan tarkkuuden tarkistukset sekä toistuva kuukausittainen maksu.

LEI:t ovat perinteisesti käytettävissä yhden vuoden ajan. Uusimisen vaikeuden ja epäsäännöllisyyden takia, monet organisaatiot unohtavat uudistaa LEI-palvelunsa vahingossa, jonka johdosta ne raukeavat. Rauenneet LEI:t aiheuttavat säännösongelmia ja ne voivat pysäyttää tai mitätöidä tiettyjä maksutapahtumia, joissa käypiä LEI:tä vaaditaan.

Tarjoamalla FastLEI- tilauspalvelun, LEI Register tarjoaa LEI:n ja ylläpitää kuukausittaista, ei vuosittaista, suhdetta yritykseen. Tilaukseen kuuluu myös tiheästi suoritettu automaattinen identiteettidatan muutoksen tarkistaminen, joka auttaa yrityksiä pitämään LEI:nsä kelvollisena ja ajantasaisena. Tämä suuri muutos LEI:n hallinnassa vähentää raukenemisen riskiä ja helpottaa LEI:n hallintaa kaiken kokoisille yrityksille.

Toomas Pavelson, Lei Registerin Toimitusjohtaja sanoi: ”Asiakkaat haluavat takuun siitä, että heidän LEI on kelvollinen ja ajan tasalla, jotta he voivat pyörittää yritystään helposti. Tarjoamalla FastLEI-palvelun tilausmallina, voimme tarjoa tiheämpiä datatarkistuksia pitääksemme kaiken datan ajan tasalla ja näin teemme asiakkaidemme maksutapahtumista ja LEI:n kelvollisuuden tarkistamisista helpompia ilman, että syntyy yrityksen identiteetti-informaation konflikteja.”

Paul Tourret, Corporate Development Officer Ubisecure’s RapidLEI:ssä sanoi: “Tilauspohjaisten digitaalisten palveluiden ostaminen trendistä on tullut normi viimeisen 10 vuoden aikana. Useimmat digitaaliset palveluntarjoajat ovat muuttaneet malliin, johon kuuluu ennakoitavat kuukausittaiset maksut. Useimmat yritykset haluavat tietää, etteivät heidän LEI:nsä vanhene, jos joku yrityksessä unohtaa vuosittaisen uusinnan, tai että he pystyvät hallitsemaan LEI:n datan tarkkuutta jatkuvalla monitoroinnilla. Uusi FastLEI-palvelu LEI Registeriltä on uraauurtava keksintö LEI-teollisuudelle, ja olemme innokkaasti heidän partnerinsa viedäksemme palvelun markkinoille.”

Ubisecuren tunnetun LEI-palveun RapidLEI:n kumppanuuden kautta, LEI Registerin asiakkaat hyötyvät sen automaattisesta LEI-myöntämisprosessista ja same-session LEI-myöntämisen API:sta. Automatisoinnin ja myöntämisen yhdistelmällä API suoraviivaistaa perinteisen LEI-hakemisen päivistä vain minuutteihin.

Osana promotionaalista julkaisua, tilauspalveluun kuuluu ilmainen LEI:n luominen, joka on kelvollinen 60 päivän ajan ilman maksua.

FastLEI on saatavilla fast-lei.com sivulla välittömästi ja siihen kuuluu jopa 60 päivää ilmaiseksi. Kun ilmainen jakso loppuu, asiakkailta, jotka haluavat ylläpitää LEI-tilauksensa, veloitetaan £9 kuukaudessa.